LIFE

Goede voornemens

Ik heb oud en nieuw overleefd, en dan wordt het tijd voor de goede voornemens. Dat is allemaal heel erg leuk, en als dat voor jou werkt, go for it! Maar ik ben toch altijd wat meer van de: ‘wil je wat anders, pak het gelijk aan!’ methode. En ondanks dat ik al gestopt ben met roken, heb ik toch stiekem nog wat andere doelen die ik komend jaar zou willen behalen…

Terugblik 2018

Vorig jaar stelde ik mezelf als ‘goed voornemen’ om meer bier te drinken. Ja daar kijk je van op he? Maar ik drink nooit bier, en ik vond dat ik wel iets meer mocht genieten van deze alcoholische versnapering. In de loop van de jaren is het er een beetje bij ingeslopen dat Leoni wel taxi rijdt voor iedereen. Dus zat ik daar tussen alle dronken idioten me een beetje te verwonderen over de gedragsverwisselingen van mensen na het drinken van een aantal biertjes. Ook leuk hoor! Maar ik mag mezelf ook best eens dat heerlijke wazige gevoel gunnen. Zo gezegd, zo gedaan! Komend jaar weer? Mwah, kweenie hoor. We zullen zien!

Doelen voor 2019

Biertjes drinken gaan op zich niet echt goed samen met mijn doel voor 2019. Komend jaar gaat druk worden, we gaan namelijk verhuizen. Ook zou het fijn zijn als het me lukt om nog wat kilootjes permanent kwijt te raken, om thuis helemaal vegan te gaan leven, en daarbij heb ik mezelf ook nog de uitdaging gegeven dat ik dit jaar iets compleet nieuws wil gaan leren. Namelijk: schakelbrommer rijden. Ja, die zag je ook niet aankomen he? Ik houd het graag lekker onvoorspelbaar die goede voornemens…. Enfin, Jelmer heeft zo’n prachtig exemplaar in de schuur staan, en straks in ons nieuwe huis kan ik mezelf dan eens gaan leren hoe je eigenlijk op zo’n ding rijdt. Ik heb er zin in!

LEDIHE in 2019

Met LEDIHE gaat niet zoveel spannends gebeuren. Gewoon, af en toe een berichtje met iets wat ik kwijt moet of met jullie wil delen. Ik vind het leuk als je ideeën of tips voor me hebt, maar in grote lijnen ben ik wel tevreden met hoe het nu loopt. Het is en blijft mijn hobby, en op deze manier geeft het me geen extra druk, stress of verplichtingen. Wat me wel leuk lijkt is om een mooie ‘woonserie’ te maken. Ik heb superzin om mijn nieuwe huis te gaan stylen en inrichten, en ik weet dat veel van mijn volgers dat ook leuk vinden om te zien. Dus Stay tuned!

Maak er een topjaar van!
Liefs Leoni