Hoi, mijn naam is Leoni. Ik ben 31 lentes jong, en woon in het prachtige Assen. Dat ligt in Drenthe. Het is hier heerlijk rustig, vol met natuur, en je kunt hier nog gewoon met de auto naar je werk zonder in de file te staan. Super fijn is dat. Samen met Jelmer (mijn man), Rakker (onze zwarte kater) en Sisi (onze hond – Shorkie), leven wij een kneuterig leventje met af en toe een uitspatting naar een vakantieoord of festival.

Er is alleen 1 probleem met mij. Ik vind nogal eens wat. Dat wordt niet altijd gewaardeerd of begrepen door mijn medemens, maar gelukkig zijn er ook heel veel mensen die mijn cynische en sarcastische ondertoon feilloos aanvoelen en er om kunnen lachen. Voor deze mensen zal dit blog een leuk vertier blijken. Mensen die het leven iets te serieus nemen kunnen beter wegklikken, want we gaan ruzie krijgen.

Veel leesplezier!