LIFE

Goed voor de doorbloeding van de geest

Okรฉ, zoals je ziet heeft LEDIHE een nieuwe outfit aan. Mijn vorige blog is gehackt en alles is weg. Ik zweer het je. Alles. Ik was een beetje lui in back-ups maken, dus dan krijg je dat.
Maar we starten gewoon met een schone lei, want dat is soms ook wel eens goed voor de doorbloeding van de geest. Je weet wel, dat alles weer fris en nieuw is en dat je dan andere gedachtes krijgt enzo. Werkt altijd erg goed bij mij. Jelmer vind het alleen wat minder, want hij is het een beetje zat om 3 keer per week op zoek te moeten naar de schaar, omdat ik het nodig vond deze te verplaatsen. Onder het mom ‘een lekkere frisse wind door het huis, is goed voor de doorbloeding van de geest’. Yeah right. Hij gelooft het niet.

Voor mij werkt het wel. Dus wie weet tot wat voor hoogstandjes ik ga komen met dit nieuwe blog. Wish me luck.

Liefs Leoni