YES! Ik heb ‘m!

OMG, mijn droom is afgelopen weekend werkelijkheid geworden. Ik heb een iPhone! Al meer dan 6 jaar erger ik mij dood aan die stomme samsung telefoons die maar niet goed lijken te werken in combinatie met mijn iMac. Maar ik was studerende en daarna werkloos en had gewoonweg de centen niet voor een iPhone.

iphone
Mijn frustratie, maar ook verlangen, werd nog groter toen Jelmer een half jaar geleden een iPhone 5S kreeg (JA KREEG JA GODVERDOMME! waarom gebeurd mij dat nou nooit?). Weken keek ik smachtend naar zijn vingers die over het toestel heengingen. Ik observeerde elke beweging en het verlangen in mij groeide met de dag. ‘Dat is nou perfectie’ dacht ik bij mezelf en mijn hart maakte gelukssprongetjes wanneer ik iets voor hem op zijn telefoon moest opzoeken.

Maar nu ben ik ‘one of the guys’ met mijn geweldige iPhone 6. Ik ben nog een beetje in shock. Wordt ik zometeen ruw wakker gerukt uit deze droom?

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het wel heel veel geld vind voor een telefoon…. Uiteindelijk is het ook maar een stom gebruiksvoorwerp. Ben ik gek aan het worden? Is materie ineens heel belangrijk voor me geworden? Maar ik kan het niet meer ontkennen. Ik word hier gewoon heel gelukkig van. Het is een feit, ik word gelukkig van een gebruiksvoorwerp. Ik schaam mij diep, maar van binnen maakt mijn hart stiekem een sprongetje.

Uren kan ik alleen al naar het prachtige ontwerp kijken. Ik voel me speciaal omdat alleen ik, deze telefoon kan ontgrendelen met mijn vingerafdruk. Het is van mij, alleen van mij, niemand komt erin of eraan. Zucht… ik ben echt gek aan het worden.

Heel erg belangrijk was natuurlijk een hoesje voor mijn nieuwe schatje. Ik ben namelijk niet echt een persoon die heel erg zuinig is op spullen. Hoewel ik de kans klein acht dat ik niet zuinig ben op mijn iPhone. Ik ben nog nooit verliefd geworden op een telefoon, maar het is gebeurd. Ik ben verliefd. Toch is zo’n hoesje natuurlijk geen overbodige luxe. Je weet nooit wat de grote boze wereld van plan is met mijn iPhone en ik kan ‘m er maar beter tegen beschermen.

Heb jij ook een iPhone?