Wonen in Groningen tour 2015

Afgelopen zaterdag was mijn eerste bloggers uitnodiging een feit. Ik werd uitgenodigd door Anne Varenkamp om samen met andere lifestyle, ontwerp en interieur bloggers de Wonen in Groningen route te komen lopen! Het is alweer een jaar geleden dat ik in Groningen was, ja echt, het is belachelijk, maar de laatste keer was met mijn diploma-uitreiking, dus ik was helemaal klaar om de stad weer te trotseren. De route ging langs verschillende woonwinkels waar ook de ontwerpers van bepaalde items aanwezig waren om iets te vertellen over hun ontwerpen. In totaal deden 17 ontwerpers/winkels mee en onze route ging langs een aantal van deze winkels. Ik heb me echt helemaal suf gefotografeerd dus bereid je voor op heel veel inspirerende plaatjes!

woneningroningen

We werden ontvangen bij FOLK, een prachtige winkel in de Folkingestraat waar je alles wat je ziet ook wilt kopen. Vanuit daar liepen we langs de andere winkels om vervolgens de route weer af te sluiten bij FOLK. Deze tour heeft iets met me gedaan als ontwerper… Ik heb een wake-up call gekregen. Ik zie ineens in dat ik een jaar onder een steen heb geleefd. Ik heb maar wat aan gerommeld, ben aan verschillende dingen begonnen, maar ben eigenlijk nergens echt vol voor gegaan, wat er in heeft geresulteerd dat ik nergens ECHT mijn doel heb behaald. Door het zien van alle ontwerpers en producten in de winkels ben ik gaan inzien dat ik mezelf een concreet doel moet gaan stellen. Wat wil ik nou eigenlijk echt? Wil ik verder met mijn eigen bedrijf? Wil ik een betaalde baan? Of wil ik mijn blog uitbreiden? Natuurlijk is er misschien wel een combinatie mogelijk van deze dingen, maar het zijn vragen waar ik nu snel een antwoord op moet gaan geven. Ik voel dat ik er dichtbij zit en ik denk dat ik stiekem al een beetje weet welke kant ik op wil. De komende weken zal ik me hier dus volop op gaan focussen!

Toch leuk he? dat zo’n route je dat kan brengen… Inspiratie, vragen en doelen. Goed, genoeg gelult, hieronder zal ik de prachtige plaatjes met jullie delen, wie weet haal jij er ook inspiratie uit, op welke manier dan ook!

FOLK
folk1 folk2

KOKO TOKO
kokotoko1 kokotoko2 kokotoko3 kokotoko4 kokotoko5 kokotoko6

LAIF & NUVER
laif&nuver osc'art
DSC_0020DSC_0024

HANDMADE HOPES
buitengewoon1
DSC_0118buitengewoon2 buitengewoon3

VERROEST
verroest1 verroest2 verroest3

HOLTBAR
holtbar1 holtbar2 holtbar3 cakemixstore

WAAR
waar4 waar3
DSC_0044 DSC_0039 DSC_0047 DSC_0056waar1 grafiquelien

GROENING
DSC_0129 DSC_0125
DSC_0122DSC_0124

Leuk he? Ik had nog 100 foto’s meer, maar ik denk dat deze foto’s wel een goed sfeerbeeld geeft van de items in de winkels.
Ik vond het heel erg leuk dat ik was uitgenodigd en heb een erg leuke ochtend/middag gehad! Bedankt allemaal!

De andere bloggers die ook bij deze meeting waren zijn:
Angelina van Peek Inside, Laura van Pretty small places, Barbara van de Wereld van Fien, Kim van Alleen puur, Karin van Eenig wonen, Peter van Kunstspot, Olga van Teamconfetti

Wat is jouw favoriete interieur winkel?