WINACTIE: LEDIHE bestaat 2 jaar!

Op 1 april vierde LEDIHE haar 2 jarig bestaan! Nouja, vieren… het was gewoon zo’n dag als alle andere zaterdagen. Maar ik kan dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus trakteer ik jullie vandaag op een aantal leuke feitjes, en een heeeeeele coole winactie!

Ik begon mijn blog omdat ik het leuk vind om te delen en te schrijven en eerlijk gezegd ook een beetje uit verveling (ik zat werkloos thuis). Dat klinkt een beetje negatief, maar laten we het erop houden dat ik er toen ook alle tijd voor had, dus het een logische keuze was om er dan maar eens echt mee te beginnen. Inmiddels heb ik wat minder tijd, en heb ik de lat iets minder hoog gelegd voor mezelf. Het moet wel leuk blijven, en het moet geen moeten worden. Mijn streven is elke dinsdag een artikel online te gooien, maar als dat niet lukt dan is dat lekker pech voor jullie (zoals afgelopen 2 weken). Tja wat kan ik zeggen, soms ben ik gewoon een enorme bitch… gnagnagna!

Ik streef niet naar duizenden volgers, verdienen met mijn blog of een uitpuilende mailbox. Zoals ik al zei, het moet geen verplichting worden, maar een hobby blijven! Dat betekend niet dat ik het niet serieus neem, want ik wil dat LEDIHE perfect is, en daar doe ik mijn best voor! Wat ik geweldig leuk vind en waar ik enorm dankbaar voor ben, zijn de comments, mijn kleine groepje volgers en de lieve opmerkingen die ik krijg uit mijn omgeving. Zonder publiek is dit blog ook een beetje kansloos, dus volgers zijn leuk. Daarom vind ik dat het weer tijd is voor EEN WINACTIE!!!

Maar voordat ik onthul, wat je kunt winnen… geef ik jullie eerst een kleine blik achter de schermen bij LEDIHE.

Wist jij dat:
– Mijn blogpost over een foto vrijstaand maken in Photoshop het best bekeken artikel is op LEDIHE?
– De meeste nieuwe bezoekers terecht komen op dit blog door bovenstaand artikel? (via Google)
– In 2016 LEDIHE 3x meer bezoekers heeft gekregen ten opzichte van 2015?
– Iemand op mijn blog de zoekterm: ‘sneeuwkanon in indoorbaan’ intypte? Ik heb echt geen idee waarom je op mijn blog zou zoeken naar het woord indoorbaan, aangezien ik een gruwelijke hekel heb aan skiën. Hahaha!
– De meeste bezoekers uit Nederland komen (wel zo logisch), maar LEDIHE ook redelijk wat bezoekers uit België heeft?

Zo, dan weten jullie deze feitjes ook weer. Altijd leuk om te weten toch?
Dan is het nu tijd voor DE WINACTIE!!!

Ik heb een opleiding gedaan aan de kunstacademie, en hoewel ik nu heel toegepast werk doe als grafisch vormgever, vind ik het ook altijd erg leuk om te freestylen. Posters maken is een grote passie van me, en tijdens mijn studie heb ik dat vaak gedaan. Geen posters voor een aankondiging voor het een of ander, maar gewoon lekker creatieve posters. Voor de leuk voor in huis, als extra toevoeging aan je interieur, of om je wc mee op te leuken. Bedenk het maar! Het was mijn plan om er 1tje te ontwerpen en deze dan weg te geven als winactie, maar toen bedacht ik mij, dat het veel leuker is als ik een gepersonaliseerde poster maak voor de winnaar.

WIN WIN WIN!
EEN POSTER MET EEN GEPERSONALISEERD ONTWERP!!!
de poster heeft het formaat van een A1 (594 x 841 mm), dus hij is zeker niet klein!

Dus wil jij dat ik een gave poster voor je ontwerp die helemaal bij jou past? Dan moet je maar twee dingen doen;
1: Laat hieronder een comment achter (met een emailadres waarop ik je kan bereiken) zodat ik weet dat je mee doet.
2: Volg LEDIHE op Facebook (en blijf zo op de hoogte van nieuwe artikelen!).

Je kan meedoen tot 30 April 2017. Daarna zal Sisi een winnaar kiezen en neem ik contact met je op over het ontwerpen van de poster (wie ben je, waar wil je de poster hangen, wat vind je leuk etc).
Ohja en nog iets: bedankt voor jullie steun, leuke berichtjes en betrokkenheid! In 2017 wordt LEDIHE nog weer een beetje beter! I PROMISE!

Liefs Leoni

 

<Deze winactie is gesloten, de winnaar heeft inmiddels bericht.>