VLOG 3: Vakantie Corfu

Vorige week gingen Jelmer en ik op vakantie. Lekker relaxen op Corfu! We hadden mooi weer en hebben het heerlijk relaxed gehouden. Gewoon even een weekje bijtanken! Ik maakte een VLOG van onze belevenissen.

Mocht het je na het zien van deze VLOG ook wel leuk lijken om Corfu eens te bezoeken? Dan geef ik je hierbij wat aanvullende info en tips voor deze vakantie.

VAkantie BOEKEN

Wij hebben een All-Inclusive geboekt (in mei geloof ik) via Travelbird voor nog geen 400 euro per persoon. (Dit is inclusief retourvlucht vanaf Niederrhein Weeze, en transfers, voor 7 dagen&nachten.)

Corfu in het NAJAAR

In het (begin van) het najaar boeken heeft nogal wat voordelen.
1. Deze reizen zijn meestal de helft goedkoper dan in het hoogseizoen.
2. Je hebt geen last van gillende kinderen in het resort.
3. Het is er lekker rustig. Zo heb je dus altijd een standbedje voor jezelf en hoef je niet te wachten voor een drankje aan de bar.
4. De temperatuur is aangenamer en fijner om wat te ondernemen.
5. De zee is lekker opgewarmd.

AUTO huren

Ik raad iedereen aan om een auto te huren. Dit geeft je zoveel meer vrijheid dan dat je steeds op een bus moet wachten. Ook gaat de bus niet overal heen in Corfu, dus mis je een hoop leuke plekjes! Wij huurden onze auto via SunnyCars. (Aangeraden door de ANWB.) Vergeet niet om een TomTom of ander navigatiemiddel mee te nemen! Dit scheelt een hoop gedoe en tijd.

Dit waren mijn tips. Jelmer en ik vinden vakantievieren op een eiland een groot succes (bekijk hier de VLOG van onze vakantie naar Ibiza) en zijn al aan het nadenken waar we volgend jaar heen willen. Als je een leuke tip hebt voor een eiland waar van alles te doen is, dan hoor ik het graag!

Ga jij ook wel eens in het najaar op vakantie?