Sinterklaas cadeaus

Hoewel wij vorige week zaterdag al Sinterklaas hebben gevierd heb ik toch braaf gewacht met dit artikel totdat Sinterklaas ook daadwerkelijk terug is naar zijn zonnige oord. Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… ehh nee, gooi met de dobbelsteen! Want wij hebben dit jaar het Sinterklaasspel gedaan en ik ben met een paar leuke items naar huis gegaan. Benieuwd wat ik heb gekregen?

vraagteken

Ieder jaar vieren wij met hetzelfde clubje Sinterklaas. Altijd erg gezellig en ik hoop dat we het nog jaren gaan doen. Voorheen deden we vaak surprises + voor iedereen een kleinigheidje kopen. Vorig jaar introduceerden we het Sinterklaas dobbelspel en dat is goed bevallen. Scheelt een hoop tijd aangezien je niet meer hoeft te knutselen en gedichten in elkaar hoeft te flansen (hoewel ik dit stiekem toch wel errug leuk vond!), nee je koopt gewoon een aantal cadeau’s waarvan je zeker bent dat er wel een paar van het gezelschap interesse in hebben en gaan met die banaan!

Wij doen tussen het spel door nog een aantal ‘vrijstel rondes’. We spreken dan een tijd af en op die tijd mag je in jou beurt een cadeau kiezen uit de collectie die voor je ligt, deze mag je dan houden. Zo kom je toch met wat spulletjes thuis waar je blij mee bent.

Wat heb ik verzameld?

DSC_0026
(Vogel)huisje
Deze is zo leuk! Mooi en simpel gemaakt, maar je moet het maar bedenken haha. Hij heeft een mooi plekje op onze schoorsteenmantel gekregen.

DSC_0031
Pot met snoep
Hij is natuurlijk al half leeg, dat begrijp je wel. Vooral de pot is zo leuk! Er staat op; ‘this is my favourite jar’ en op de achterkant staat; ‘enjoy’.

DSC_0033
Whiskey glazen
Dit kado had ik zelf gekocht bij de HEMA, maar ik had die karaf al eens eerder gekocht bij de Sostrene Grene dus ik vond ze er wel heel leuk bij passen! Ik drink helemaal geen whiskey (of wat voor alcohol dan ook), maar vriendlief houdt wel van een borrel en het staat ook gewoon heel leuk vind ik!

DSC_0045
Wijnrek
Heel leuk ding, maar heb nog moeite om er een leuke plek voor te vinden. Iemand ideeën?

DSC_0048
Theezakjes houder
Katten en thee, do i need to say more? 🙂

Dit waren mijn cadeaus! Hoe vier jij ieder jaar Sinterklaas?