(Sint)Cadeautip 3: Parfum van de Lidl

Ik heb weer iets leuks gespot (en natuurlijk voor mezelf gekocht). Afgelopen maandag was ik de weekboodschappen aan het doen. Dit doe ik altijd bij de Lidl want die hebben zulke goede en fijne producten voor een laag prijsje. Als laatste stond wc-papier op mijn lijstje en dat is vlak bij de verzorgingsproducten. Ik dacht; ‘Oh daar kan ik ook wel even een kijkje nemen’. Ze hebben best veel, zelfs make-up, gezichtsmaskertjes (no go!) en oogmake-up remover (aanrader!).

dsc_0005

Mijn blik viel op twee parfumflesjes die bovenin het schap stonden. Ik testte de ene geur op mijn linkerarm en de andere op mijn rechter. De eerste geur vond ik echt smerig, het rook naar toiletspray! Een heel goedkoop luchtje. Ik verwachtte dus niet veel van de tweede, maar deze wist mij te verrassen! Wat een heerlijk geurtje is dit! Toen ik de prijs zag besloot ik hem mijzelf cadeau te doen.

dsc_0010
Suddenly Diamonds

Eau de Parfum for Women
Lidl – €3,99

Uiteraard is dit een ‘goedkoop’ luchtje, dus verwacht niet dat je de hele dag gigantisch sterk naar deze geur blijft ruiken. Maar ik moet zeggen dat hij toch een paar uur flink aanwezig is en voor die 4 euro vind ik het zeker geen miskoop! Dit is zo’n ideaal geurtje waarmee je je sjaal lekker kunt insprayen. Als je de parfum net hebt opgespoten ruikt hij heel erg naar alcohol (vaak zo bij goedkopere luchtjes), maar na een paar seconden komt je een heerlijk zachte geur tegemoet. Een bloemige geur met een hint van vanille. Zo zou ik hem omschrijven. Maar ruik hem zelf maar gewoon in de winkel. Ik vind het flesje ook erg leuk. Strak design, simpel maar wel chic. Staat heel erg leuk op je badkamertafel!

Leuk cadeautipje voor Sinterklaas toch? Ik vind het zeker een aanrader!

Waar doe jij de boodschappen?