Simpele interieur opleukers

Ik ben altijd heel snel zat van mijn interieur. Helaas heb ik niet het geld om elke maand een nieuwe bank of salontafel te kopen, dus probeer ik met kleine dingetjes ons huis af en toe weer wat te veranderen. Ik maak je graag deelgenoot van mijn super simpele en goedkope interieur opleukers. Wie weet inspireer ik je er mee!

Opleukertje 1:

Bloemen zijn altijd goed. Soms koop ik een bosje en zet ik dat dan in een vaas. Wat ik alleen altijd zo gek vind, is dat niet alle bloemen even goed bloeien in de vaas. Regelmatig komt het voor dat de bos is uitgebloeid, maar er nog een paar bloemen tussen zitten die nog heel mooi zijn, of zelfs nog uit moeten komen. Ik bewaar deze bloemen altijd en doe ze samen met wat leuke takjes (die ik gewoon pluk/vind tijdens het wandelen met de hond), in deze leuke vaasjes. Dit zijn eigenlijk koffiemelkflesjes, maar ideaal om opnieuw te gebruiken als vaasje. Ik bewaar ook vaak speciaal uitziende bierflesjes, whiskyflessen en wijnflessen om bloemen in te zetten.

 

Opleukertje 2:

Soms heb je een lege muur. We zijn niet allemaal Picasso, en we kunnen het al helemaal niet allemaal betalen. Toch is het wel leuk om iets aan de muur te hebben, gewoon iets artistieks of iets om bij weg te kunnen dromen. Je kunt hiervoor uiteraard eens bij de kringloop gaan kijken, daar hebben ze vaak leuke schilderijen van onbekende schilders voor een prikkie. Maar je kunt het ook iets persoonlijker maken. Dit heb ik bijvoorbeeld gedaan in onze slaapkamer. Ik heb een foto die ik heb gemaakt op vakantie laten afrukken als poster en in een lijst gedaan. Nu worden Jelmer en ik elke ochtend wakker met de woeste zee van Ibiza.

 

Opleukertje 3:

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik woon in een huis waar het lijkt alsof de muren van suiker gemaakt zijn. Een gat boren is bijna niet te doen zonder dat de complete inhoud van de muur meekomt. Ook is het natuurlijk niet handig om overal maar gaten in te boren, terwijl je het heel vaak weer wilt veranderen. Maak daarom zelf een plankje voor aan de muur, waar je allerlei leuke lijstjes, poster en spreuken op kunt zetten. Ik maakte dit voor in onze wc, en ben er nog steeds super blij mee!

 

Opleukertje 4:

Deze heb ik al eens eerder gedeeld. Je kunt zoveel leuke dingen met aardappelkistjes! Mocht je eens een paar stevige kunnen vinden bij een kringloop, dan zou ik ze zeker meenemen. Ze komen op zoveel manieren altijd wel van pas. Op dit moment heb ik van twee kistjes een tafeltje gemaakt voor mijn platenspeler. Super simpel, super goedkoop en super handig! Wat wil een mensen nog meer?

 

Heb jij nog leuke simpele tips om je interieur op te leuken? Deel ze in de comments!