Nieuwe winterschoenen!

Ik koop niet zo vaak (goede) nieuwe schoenen. Natuurlijk heb ik vijf paar gympies van 5 euro per stuk, drie paar slippers van een paar euro, twee paar pumps die grotendeels tot mij zijn gekomen via vrienden en ook nog een twee paar sandalen die ik ergens in de uitverkoop wist te scoren, maar die draag ik allemaal niet in de winter. Ik had welgeteld 1 paar winterschoenen, maar die vond ik niet meer mooi (iets met eerste wereld problemen). Tijd dus om nieuwe te kopen!

DSC_0376
Camargue // Aldi // 20,00 euro
Dit paar heb ik twee maand geleden al gekocht bij de… hou je vast… Aldi! Ja, sorry, ik kwam daar ook niet om schoenen te kopen, geloof me, maar soms is het ‘ment to be’ blijkbaar haha. Ik gebruik deze als werkschoenen en ik doe ze ook aan als ik met de hond door het bos loop. Ze zijn heel mooi, maar ik heb ze dus niet om mooi te houden. Lekker door de modder raggen met die dingen! Ze zitten heerlijk en ook al zijn het super neppe Timberlands, ik vind ze gewoon heel erg mooi. Ze zijn erg stevig dus ideaal als werkschoenen en ik kan er echt de hele dag op lopen zonder last te krijgen van pijnlijke en natte voeten, een zere rug of whatever ik verder allemaal kreeg als ik op mijn gympies werkte. En dat voor maar 20 euro!

DSC_0314 DSC_0320

Graceland // van Haren // 34,95 euro
Het tweede paar kocht ik bij van Haren voor 35 euro. Ik wou graag een leuke winterschoen waar ik lekker op kan lopen maar die wel een hak hebben. Een beetje chic/stoer ofzo. Ik ben klein, namelijk 1,63 m, dus ik kan prima een hoge hak dragen. Eerlijk gezegd heb ik deze laarsjes vroeger ook al eens gehad. Ik weet niet zeker of ze precies hetzelfde waren, maar ze lijken er heel erg op. Ik zag ze staan en was weer verliefd.

DSC_0310 DSC_0345

Landrover // van Haren // 49,90 euro
Mijn derde paar schoenen kocht ik ook bij van Haren voor 50 euro. Ik denk dat het echt super lang geleden is dat ik meer als 40 euro voor een paar schoenen heb uitgegeven. Ik ben nogal zo’n cheapskate. Maar ik ben ook altijd snel uitgekeken op mijn schoenen dus vind ik het altijd zonde om er heel veel geld voor te betalen. Bij deze schoenen vond ik 50 euro juist goedkoop en ik heb er geen moment om gehuild toen ik de 50 euro van mijn rekening af pinde (maar ze waren ook afgeprijsd :-P). Het zijn mooie leren laarsjes met een lekker zacht vachtje aan de binnenkant. Ik heb een beetje een gekke maat schoenen, namelijk 37,5, waardoor ik zowel maat 37 als 38 altijd even moet passen. Maat 38 was voor deze laarsjes te groot dus ik vroeg of ze maat 37 ook op voorraad hadden. Helaas hadden ze die niet meer maar die mevrouw zei; “we krijgen drie keer per week een levering” dus ik vond bestellen niet nodig. Een week later ging ik weer heen om te kijken en toen hadden ze weer mijn maat niet. GRMBL$()%#$)!!!! Maarja toen toch maar besteld. Zo graag wou ik ze dus. 😉 Uiteindelijk kreeg ik een smsje en een belletje (wow wat een service!) dat ze geleverd waren en ik ben gelijk naar de winkel gegaan om ze te passen.  EN HOERA! De maat was goed, dus doei 50 euro, hallo nieuwe schoenen! Joepie!!

DSC_0350 DSC_0374

Wat vinden jullie van mijn nieuwe winterschoenen?