Nieuwe aanwinst: Keukenweegschaal

HOERA HOERA HOERA! Voor Nuon. Nee, dit is niet gesponsord, maar ik wil ze wel even bedanken, want ik heb een cadeautje gekregen van Nuon. Wij zitten al een aantal jaar bij deze energieleverancier en dat is verder prima. Ik weet niet of ze goedkoop zijn of duur, en dat maakt ook niet uit, want het is goed zoals het is. Ik ben nooit zo van het overstappen, dus als iets bevalt blijven we daar gewoon bij.

DSC_0079

Want weet je wat nou zo extra leuk is bij de Nuon? Je spaart namelijk voor punten. Gewoon automatisch door lid te zijn krijg je die punten al. Hoe langer je lid bent, hoe meer punten je erbij krijgt per maand. En van die punten kan je dan leuke spulletjes kopen, of nouja kopen, krijgen is het eigenlijk, want je hoeft bij de meeste spullen niets bij te betalen en ook geen verzendkosten te betalen. Hoe leuk is dat?

Je kunt echt leuke dingetjes krijgen! Je moet er wel even voor sparen (lees een paar jaar), maar dat gaat gewoon automatisch dus het kost je geen enkele moeite. Ik heb een aantal spulletjes uitgezocht om jullie te laten zien wat je zoal kunt krijgen.

nuon-aanbod

Ik had al eerder rondgeneusd wat je allemaal kon krijgen, en had mijn oog op een leuke keukenweegschaal laten vallen. We hadden alleen nog niet genoeg punten dus ik vinkte hem aan zodat het op mijn verlanglijst kwam te staan. Vorige week kreeg ik een email dat we genoeg punten hadden gespaard om hem aan te schaffen (super handig!) en ik bestelde hem direct.

Binnen twee dagen werd het pakketje al bij de deur bezorgd. Super snel dus! Ik had verwacht dat de weegschaal wat kleiner zou zijn, maar hij is nog best groot! Het is echt zo’n weegschaal die je niet in een kastje wegstopt, maar gewoon leuk in je keuken neerzet. Dat heb ik dus ook gedaan. (Let niet op onze crappy keuken, we weten het, hij is aan vervanging toe).

DSC_0078

Ik ben er zo blij mee! Hij is echt heel mooi en van goede kwaliteit. Op dit moment sparen we voor het spel 30Seconds of de waterkoker, we moeten nog even, want we hebben nu nog maar 50 punten en we krijgen er elke maand 20 bij, dus we moeten nog iets van 3 jaar wachten, maar he! Een gegeven paard moet je niet in de bek kijken! 😉

Doe jij ook mee aan een spaarprogramma?