NEW NAILS!

Mijn nagels en ik hebben een haat-liefde verhouding. Dat is al iets van jaren, en er is gewoon een oplossing voor. Echter schoof ik deze steeds voor mij uit, maar vorige week heb ik het eindelijk doorgezet…. Ik heb acrylnagels laten zetten!


Ik heb dit al eens eerder gehad, een aantal jaar terug, en daar werd ik zo blij van! Nu ik veel op kantoor achter de computer werk, vond ik het tijd worden dat mijn nageltjes weer mooi gaan shinen. Als kind van 7 jaar, droomde ik er al van om mooie lange nagels te hebben. Dan plakte ik van die nepnagels op, met van die stomme stickertjes weet je wel? Dat werkte niet echt goed, want ze vielen er steeds weer af, maar ik was er helemaal happy mee. Ik liep dan de hele middag trots rond en liet iedereen mijn nagels zien. Ik kroelde de kat dan over zijn koppie (dat vond ie vet chill) en deed verder niet zoveel, want anders vielen die nagels er weer af. Ik baalde dan enorm wanneer ik weer naar school moest, want ik mocht er niet mee naar school van moeders.

Nu ben ik geen 7 jaar meer en kan ik echte stevige acrylnagels betalen. Ik mag er ook gewoon mee naar het werk, want moeders heeft inmiddels niet zo heel veel meer over mij te zeggen. (Sorry mam!). Dus ik besloot om die klote situatie die ik steeds heb met mijn nagels achter me te laten en een afspraak te maken. Het resultaat is dat ik nu de allermooiste nagels heb van iedereen en mijn hart iedere keer een sprongetje maakt wanneer ik ze eens goed bekijk. Verliefd ben ik geworden op mijn nagels! We hebben nu alleen nog een liefde-verhouding.

Mocht je net als ik ook altijd ruzie hebben met je echte nagels? Breken ze, splijten ze en loop je altijd met afgebladderde nagellak rond? Dan kan ik je het zeker aanraden om gel- of acrylnagels te nemen! Mocht je daar niet zo van houden (want he! smaken verschillen uiteraard), of laat je werk het niet toe? Dan heb ik in al die jaren wel een aantal tips voor je om toch mooie verzorgde nagels te hebben.

TIPS VOOR MOOIE EN STERKE NAGELS
1. Was elke avond voordat je gaat slapen, je handen en maak het onder je nagels goed schoon met een nagelborsteltje. Smeer ze daarna goed in met hand en nagel-creme. Dit heeft mij enorm geholpen om mijn nagels sterker te maken! En sterke nagels breken minder snel!
2. Gebruik een glasvijl en vijl minstens 1x per week je nagels weer mooi bij. Als je dit goed bijhoud dan is het maar een paar minuutjes werk. Het zorgt ervoor dat je geen rare hoekjes of kantjes aan je nagels krijgt, die er voor zorgen dat je nagels sneller splijten of breken.
3. Gebruik na het vijlen wat nagelriem olie, dat voedt ook je nagels en houd je nagelriemen soepel. En dat ziet er weer mooi uit.
4. Probeer 1 keer per week tijd vrij te maken om je nagels weer mooi bij te lakken, ik deed dat vaak terwijl ik teevee keek. Dan duurt het wachten niet zo lang en ga ik niet allerlei dingen doen waardoor de nagellak weer verprutst is.

Hopelijk heb je wat aan deze tips.
Mocht je in Assen wonen en ook gel- of acrylnagels willen laten zetten? Ik heb het gedaan bij De Roze Lotus. Ik kan haar zeker aanraden!

Oh en vergeet niet om mee te doen aan mijn super coole winactie!