Leuke webshops

Sinds ik wat meer werk en dus minder vaak tijd heb om een middag in de stad te slenteren, ben ik wat vaker online te vinden. Online heb je ook alles wat je in de winkel kunt krijgen. Niet dat het tegen een middagje winkelen en lekker rondsnuffelen op kan, maar toch, soms moet je iets. Vooral als je ineens doordeweeks verjaardagen hebt en er te laat achter komt dat je geen cadeautje hebt, en ook geen tijd meer hebt om het in de winkel te kopen. Dan is het toch wel handig zo’n webshop. Ik deel hier 3 van mijn favorieten!

Schermafbeelding 2016-06-29 om 11.16.14

POST IS VEEL LEUKER
Ik kocht hier al eens mijn super leuke infinity armbandje voor een spotprijs. Maar ook hebben ze hele leuke horloges, tassen en andere sierraden. En dus voor geweldige prijzen! Op deze website vind je altijd wel een goed cadeau voor een vriendin of je moeder. De kwaliteit is prima (niet zeer hoog, maar dat kun je ook niet verwachten voor die prijzen) en de spulletjes die ik tot nu toe daar bestelt heb zijn hetzelfde als op de plaatjes. Zeker een kijkje waard!

postisveelleuker

www.postisveelleuker.nl

MINI IN THE BOX
Hoewel de lay-out van deze website echt verschrikkelijk is, (maar niet verschrikkelijk genoeg om mij weg te jagen), kun je hier hele handige dingen kopen voor o.a. je telefoon. Maar deze wegschop is ook ideaal voor het vinden van leuke/grappige cadeaus voor mannen. Dus, probeer de lay-out te negeren, en snuffel eens rond, je vind vast wel iets leuks!

miniinthebox

www.miniinthebox.com

 

FEEL GOODIES
De naam zegt het al. Deze webshop staat vol met leuke spulletjes waar je blij van wordt! Het is een hele inspirerende wegschop en erg leuk om cadeautjes te vinden voor vrienden en/of familie die een eigen huis hebben. De prijsklasse ligt wel wat hoger, maar je krijgt ook echt kwaliteit! Alleen al rondsnuffelen levert je super veel creatieve inspiratie op!

feelgoodies

www.feelgoodies.nl

 

Dat waren de shops. Kende jij ze al?
Winkel jij vaak online?