Dit is geen grapje

Ik heb heel erg leuk nieuws. LEDIHE is vandaag officieel 1 jaar online! Reden voor een feestje (want alles in het leven moet gevierd worden), samen met jullie. Maar voordat ik onthul wat voor feestje dit gaat worden moet me nog even wat van het hart. Een persoonlijke boodschap van mij aan jullie, mijn dierbare lezers. Want zonder jullie zou ik het duizend keer minder leuk vinden om artikelen te schrijven. Zonder publiek is een blog niet compleet. Ook al heb ik geen honderden lezers, dat is niet erg, maar een paar lezers zijn toch wel fijn. Jullie dus, dikke kus!

jarig
In januari dit jaar had ik een aantal goede voornemens voor 2016. Natuurlijk is het jaar nog lang niet voorbij en heb ik nog genoeg tijd om deze voornemens waar te maken, maar eentje daarvan heb ik nu al een beetje verwaarloosd. Het is zoiets als diëten, of stoppen met roken, de eerste paar weken gaan heel goed, en dan langzaamaan val je weer terug in je oude patroon. Bij mij gebeurd dat ook een beetje. Mijn goede voornemen was om twee artikelen per week te plaatsen en dat lukt me de laatste tijd niet meer zo goed. De reden hiervoor is echter heel positief, want het komt omdat ik werk heb gekregen en daardoor weer een nieuw ritme moet zien te krijgen in het bloggen. Nu is veranderen van een ritme niet echt een sterk punt van mij omdat ik het wel leuk vind om dingen op zn beloop te laten. Maar leuk is niet altijd goed, want je behaalt er niet altijd een doel mee, zoals ik nu dus… Goed, geeft allemaal niet, het blijft ook gewoon een hobby en dat MOET echt op de eerste plaats alleen maar leuk zijn. Dus ik ben niet zo boos op mezelf. Ik ga het vanaf nu gewoon weer opnieuw proberen.

FEESTJE!!!

En dan nu partypeople, het feestje waar iedereen op zit te wachten. Nu al het hoogtepunt van het jaar 2016, geloof mij….
Nee grapje, ik had graag geroepen; ‘Free alcohol and pizza for everybody!’ maar dat kan ik niet betalen. Nee ook niet met mijn nieuwe baan. Dus rest mij niets anders dan DRIE lieve lezers te verwennen met een kleinigheidje.

Wil je ook zo’n leuk envelopje in je brievenbus ontvangen met handpicked items gekozen door mij? (Helemaal zonder sponsoring, maar wel een beetje dankzij mijn nieuwe baan). Laat dan een berichtje achter onder dit artikel en dan loot ik drie gelukkigen uit. (Yep that’s right, alleen een berichtje. Zo simpel maak je kans!) Zorg voor een goed werkend email adres zodat ik je postadres kan vragen, anders komt de envelop natuurlijk nooit bij jou aan… D0h! 😉 Oh en een leuk weetje; omdat het saai is om iedereen hetzelfde te geven, heeft elke envelop een net andere inhoud.

(je kunt nog reageren tot 8 april, daarna maak ik de winnaars bekend!)

Dan rest mij nu verder niets meer te zeggen dan; tot maandag!