Ik ben jarig!

Hoera! Vandaag is mijn verjaardag!
Ik ben dol op jarig zijn, die ene dag in het jaar gaat het lekker even over mij. Dat vind ik natuurlijk heerlijk! Ik ben net een klein kind, want gisteravond heb ik mijn vent verplicht om het huis te versieren zodat als ik ’s morgens beneden zou komen ik me echt jarig voel. Kijk laten we eerlijk zijn, een verjaardag is gewoon als elke andere dag, iedereen moet gewoon werken en het weer is gewoon zoals het is. Als je je jarig wilt voelen moet je dat zelf doen, met slingers en taart en visite. 🙂


Dus toen ik vanmorgen als een klein kind naar beneden rende om de versiersels te bekijken voelde ik me weer 8 jaar. In werkelijkheid ben ik 27 geworden, maar dat maakt niet uit. Als ik 80 ben wil ik nog steeds slingers op mijn verjaardag. Wij hebben trouwens van die vlaggetjes van stof. Die zijn echt super leuk! En ze gaan niet (zo snel) stuk. Ik heb ze ooit eens gekocht bij de kruitvat voor een paar euro, beste verjaardagsaankoop ooit!

Vanmiddag krijg ik visite van mijn schoonfamilie, daarna eten we mijn lievelings-kostje en in de avond komen mijn ouders en mijn oma met haar vriend (dat klinkt heel hip, maar ze is in de 80. Ze zijn alleen niet getrouwd dus hoe noem je zo iemand dan?)

Zaterdag ben ik ook nog een beetje jarig, want dan geef ik ’s avonds een feest voor mijn vrienden. Joepie!!
Geniet van de dag en tot volgende week!

xx Leoni