Een nieuwe teevee

Het is groot nieuws, bel de krant maar alvast, want wij hebben een nieuwe teevee. Ja, echt, zo’n platte. Zo’n slimme teevee weetjewel, waarop je kunt netflixen enzo. Het mag gerust een wonder genoemd worden, want vriendlief en ik waren erg gehecht aan ons oude bakbeestje. Maar nu is de tijd toch gekomen dat wij meegaan met de tijd.

nieuweteevee1

Het begon allemaal bij de buurman. Ik denk dat ik bijna met zekerheid kan zeggen dat hij er het allermeeste mee zat dat wij geen platte teevee hadden. Niet omdat hij elke avond bij ons films zit te kijken, niet omdat hij ook meubilair in onze woonkamer is, nee gewoon omdat hij vond dat we er eentje moesten hebben. Ik weet eigenlijk ook niet waarom.

Maargoed, op een avond kwam hij aangelopen met een platte teevee. Hij had hem over en dus moesten wij die maar nemen. Dat ding was gigantisch. De muur was niet meer te zien, compleet zwart gevuld door een teevee. Tering wat was dat wennen zeg.

Na ongeveer een maand ging de teevee stuk. (Ja, het was niet het nieuwste van het nieuwste, maar zo zie je toch maar weer, die dingen zijn gewoon gemaakt om stuk te gaan als je het mij vraagt.) Enfin, we moesten een nieuwe teevee, want na gewend te zijn aan een ultra groot scherm en full HD konden we niet meer terug naar ons oude beeldbuisje.

Nu is het nooit een goed idee om je gamende vriend met de buurman en een kameraard naar de Mediamarkt te sturen zonder dat je zelf meegaat, want dan weet je wel wat er gebeurd. Ze kwamen terug met een nog grotere teevee dan we al hadden. *zucht*

nieuweteevee2

Ach, het is nou eenmaal zo, ik woon niet alleen. Dat is heel fijn, want ik ben niet graag alleen, maar op dit soort momenten kost het me toch wel wat moeite om me aan te passen. Gelukkig houd ik wel heel erg van teevee kijken, en ik moet eerlijk toegeven, het is echt een prachtig beeldje en een ultieme luxe om alle seizoenen van Elementary beneden op de bank te kunnen kijken.

Heb jij ook zo’n grote teevee thuis?