I AM BACK BITCHES!

Hallo lieve lezers. Het verbaasd me überhaupt dat ik nog lezers heb, want ik heb de afgelopen maand dit blog compleet verwaarloosd. Dit kwam niet alleen door mezelf (wel een beetje), maar de server waarop dit blog draaide was gehackt en daarom tering sloom. Ik kan dan gewoon niet werken. Ik heb wel wat beters te doen dan op mijn computer te gaan zitten wachten, dus heb ik niet echt meer iets geupload. Maar ik heb niet stil gezeten! Kijk maar eens naar het mooie nieuwe logo van LEDIHE!

Schermafbeelding 2016-06-21 om 23.46.54
Uiteraard heb ik wel honderden ideeën opgedaan voor leuke blogposts, die ik vervolgens heel ouderwets in een word document heb uitgewerkt (bij gebrek aan een goed werkende wordpress). Ik kan jullie dus beloven dat ik vanaf nu elke week een leuke nieuwe blogpost voor jullie in petto heb! Dat moet ook wel, want het archief op dit blog is nog een zooitje. Op de 1 of andere manier krijg ik al mijn foto’s niet meer goed terug in de posts, waardoor ik dit heel leuk handmatig mag gaan doen. Klotezooi. Maargoed er zijn ergere dingen in de wereld.

Nog een leuk nieuwtje, mijn volgers op Facebook hebben dit al voorbij zien komen, is dat ik een VLOG camera heb aangeschaft! Ik heb tijdens min Pinkpop weekend gevlogt en hoop jullie snel het resultaat te laten zien!

Dus stop nu maar weer met huilen, want I AM BACK BITCHES!!! 🙂

Liefs Leoni