De winnaars zijn bekend!

Hoera! Op 1 april was LEDIHE precies 1 jaar online en daarom had ik een kleine winactie. Drie van de trouwe lezers van LEDIHE konden een envelopje winnen met hand-picked items by me erin. Dat wil iedereen natuurlijk wel, maar helaas kan ik niet al mijn lezers verwennen. Inmiddels heb ik de drie winnaars een mailtje gestuurd en ontvang ik graag hun adres zodat ik de envelop naar hun kan toesturen.

DSC_0064

Hoe heb ik de winnaars gekozen? Nou gewoon heel simpel, door alle namen op lootjes te schrijven en dan 3 lootjes te trekken. Eerlijker kan bijna niet toch? 🙂

Dit was de eerste winactie op LEDIHE, en ik vond het heel erg leuk om te doen! Daarom weet ik zeker dat ik dit nog wel eens vaker wil doen, niet alleen als er iets te vieren is, maar ook gewoon, omdat het kan. Dus wil jij ook eens een cadeautje ontvangen van mij? Houd LEDIHE dan goed in de gaten! 😉

Liefs Leoni