Cadeautjes van Klaasje

Omdat Sinterklaas het zo druk had op maandag, besloot hij om op vrijdagavond mijn cadeautjes te komen brengen. Dat had hij natuurlijk wel eerst even met mij overlegd, maar ik vond dat verder geen probleem. Ik ben niet zo moeilijk als het om cadeautjes krijgen gaat. Omdat hij en zijn zwarte pieten moesten uitrusten voor 5 december was het aan ons zelf de taak om er een leuke avond van te maken. En dat is gelukt! We speelden het Sinterklaas spel met de dobbelsteen en ik heb hele leuke cadeautjes gewonnen.

vraagteken

Notitieblok
Deze is superleuk want het is gemaakt van overgebleven posters uit een drukkerij. Een echt Leoni cadeautje dus. Het is wel zo’n notitieblok waarbij je het eigenlijk zonde vindt om hem te gebruiken. Maar als hij een tijdje ligt ga ik het vast wel aandurven. 🙂

dscn0382

Kaarsen
Niemand heeft ooit genoeg kaarsen. Toevallig had ik helemaal geen grote kaarsen meer, want mijn andere waren bijna opgebrand. Dus deze kwamen goed van pas voor in mijn houten schaal die ik op de eettafel heb staan! (de kaarsen komen van de HEMA heb ik mij laten vertellen.)

dscn0390

Knuffelkontjes
Leuk zijn die potjes met baksels altijd he? Dit is er eentje om een bitterkoekjes cake mee te bakken. Zelf ben ik niet zo dol op bitterkoekjes, maar misschien is deze cake wel erg lekker. Jelmer is er in ieder geval dol op, en ik kan gelijk mijn nieuwe oven uittesten! Ik heb namelijk afgelopen weekend een nieuwe keuken gekregen, inclusief nieuwe oven dus. Yeah! (Dit potje komt van de Xenos en ze hebben nog meer soorten.)

dscn0392

Opbergbakje
Onder de categorie ‘praktisch’ koos ik dit opbergbakje. Zoiets komt altijd van pas toch? Ik heb in ieder geval genoeg zooi om er in op te bergen.

dscn0391

Shopping bag
Ik ben dol op linnen tasjes met een leuke opdruk. Ik heb er heeeeel veel, en ik moet eerlijk bekennen dat ik ze eigenlijk nooit gebruik. Ze hangen in mijn kantoor mooi te zijn. Deze is heel handig want hij heeft ook nog een drukknoopje aan de bovenkant zodat hij ook echt dicht kan. Een luxe uitvoering dus. (Deze komt van de Xenos.)

dscn0387

Nog een shopping bag
Deze is heel handig voor in je tas. Ook hier heb ik er al heel veel van, maar de meeste kunnen niet zo klein opgevouwen worden als deze, of ik ben de hoesjes die eromheen moeten kwijt.

dscn0388

En natuurlijk kreeg ik ook een lekkere chocolade letter van de sint. Veel mensen vieren Sinterklaas niet meer wanneer er geen kleine kinderen meer in de familie zijn. Ik vind het echter altijd hartstikke leuk! Gewoon gezellig, het gaat niet perse om de cadeautjes, (al is het shoppen van de cadeautjes wel mijn ding), maar om het samen zijn en de lol!

Heeft Klaasje jou ook wat moois gegeven?