Back in LEDIHE-town

En daar ben ik weer! Jawel, ik leef nog steeds. Ik heb de afgelopen twee maanden echt helemaal niets aan mijn blog gedaan en ik moet eerlijk bekennen dat ik me daar wel een beetje rot over voel. Maar blijkbaar waren er andere dingen belangrijker in het leven. Ik wist ook niet zo goed meer waar ik over moest schrijven. Gelukkig heb ik vakantie gehad, en dat werkt altijd perfect voor inspiratie!

dscn0207
De eerste week van oktober ben ik een weekje naar Ibiza geweest samen met Jelmer. Het was echt geweldig! Lekker luieren, bijkomen en genieten van het prachtige eiland. En hoewel we alles op ons dooie gemakje hebben gedaan, hebben we wel heel veel ondernomen. Op Ibiza is zeker veel meer te doen dan feesten, en daarom kunnen jullie binnenkort een blogpost verwachten met tips&trics voor Ibiza.

Ook is het creatieve designers duo Jelmer&Leoni geboren op Ibiza. Haha nee niet officieel of zo hoor, maar Jelmer is ontzettend handig, en ik creatief, dus toen we daar allerlei leuke woonspulletjes tegen kwamen raakten we enthousiast om zelf ook aan de slag te gaan. Wordt vervolgd dus!

Toen ik terug kwam in Nederland werd me snel duidelijk dat mijn favoriete seizoen in volle gang is. HERFST! Regen, wind, maar ook af en toe een lekker zonnetje. Kou, kachel weer aan, warme choco en lekker op de bank kruipen met een dekentje en een goede horrorfilm. Ja, mijn seizoen, en die inspireert mij ook volop!

Vanaf deze week werk ik ook meer uren bij ForYou. Dat is zo leuk! Ik ben erg benieuwd hoe ik het ervan af ga brengen en hoe ik het lichamelijk allemaal ga volhouden. Ik ben van 16uur per week naar 32 uur gegaan, maar ondanks dat dit een verdubbeling is heb ik toch wel het gevoel dat ik er het lichamelijk helemaal aan kan. Mijn andere werk bij Taribush is echter ten einde gekomen en ik denk niet dat ik het volgend seizoen weer oppak. Er zitten gewoon te weinig uren in een week! Ik ben wel heel verdrietig dat ik dat er niet meer bij kan doen, maar ik wil al zoveel jaren aan mijn carrière werken, en ik krijg nu eindelijk de kans! Dus ondanks dat het heel jammer is, is het wel een logisch besluit. Uiteraard blijf ik gewoon af en toe langskomen bij mijn collega’s en als het aan mij ligt ook nog wat ontwerp klussen voor ze doen. Dus het is zeker geen definitief afscheid!

In November krijgen wij onze nieuwe keuken. Ik ben zoooooooooooooo benieuwd! Sinds dat we hier kwamen wonen (7 jaar geleden of zo) zit er al een crappy huurwoning keuken in. Echt niet om aan te zien. Eindelijk hebben we genoeg centjes gespaard en is de tijd daar! We hebben een 3D tekening laten maken, dus we weten ongeveer hoe het eruit komt te zien, maar in het echt is het toch altijd anders. Komende weken maken we alles gereed, laten we een stukadoor komen en moet ik nog heel veel uitzoeken en opruimen. Uiteraard deel ik met jullie de voor en na foto’s!

Zo, nu heb ik de lezers van dit blog (die nog over zijn gebleven), weer geïnformeerd naar de status van mijn leven. Jullie horen snel van mij!
Dikke kus Leoni