Cadeautips #1

Ik heb ineens zoveel verjaardagen joh! En het einde is nog niet in zicht, want ook april, mei en juni zijn volgepland wat betreft feestjes. Voor al die lieve mensen moet ik natuurlijk ook leuke cadeautjes kopen en hoewel ik het helemaal niet erg vind om de winkels af te struinen naar leuke items, is het toch best lastig soms. Daarom deel ik mijn leuk gevonden items met jullie. Wie weet ken jij ook iemand die dit heel leuk zal vinden (of geef je het stiekem jezelf cadeau). Mijn cadeautips;

ingepakt

DE GLAZEN STOLP

stolp
Deze leuke stolp is echt een must-have in elk interieur. Geef hem samen met een mini cactus of ander mini plantje erin, of zoek een lekker fout beeldje uit bij de kringloop en dump die eronder.
Glass Bell Medium // HEMA // 10 euro

DE APOTHEKERS POT

apothekerspotkaars
Deze apothekerspotjes zijn niet alleen voor de sier. Ze zijn gevuld met een geurkaars en te krijgen in twee verschillende geuren. Ze zijn beide zo heerlijk! Toen ik ze kocht was ik snip-verkouden maar ze ruiken zo sterk dat ik het toen nog kon ruiken. Deze kaars kun je leuk combineren met de stolp, ik zette hem eronder toen ik hem cadeau gaf.
Apotheek potten met kaars // Big Bazar // 2,49 euro per stuk

HOUTEN HUIS

home-fotoframe
De ontvanger van mijn cadeautje heeft een gezin met twee prachtige dochters. Natuurlijk is het dan geweldig om ergens in je huis de familiefoto’s te laten pronken. Dit huiselijke fotoframe leent zich hier ideaal voor. Leuk om de pasfoto’s van school in te doen van elk jaar. Maar ook kleine knutselwerkjes zijn hier prima in te etaleren!
Groep Fotolijst ‘Huis’ // Big Bazar // 2,99 euro

KOPER-LOOK FOTOLIJSTJE

koperlooklijst2
Niets is zo leuk als de gemaakte foto’s in lijstjes te etaleren in je huis. Hang ze aan je muur of zet er een aantal bij elkaar op je dressoir. Dit leuke lijstje met koperen look kocht ik stiekem voor mezelf. Hij staat geweldig tussen de anderen. Nu de foto die erin moet nog even laten afdrukken. 😉
Fotolijst Koper // Big Bazar // 1,99 euro

Dit waren de cadeautjes die ik kocht. Op de allereerste foto van dit artikel kun je zien hoe ik het geheel samen heb ingepakt. Hier besteed ik ook altijd veel tijd en aandacht aan. Ik vind dat misschien nog wel het leukste om te doen! Het is toch geweldig dat wanneer je een pakje krijgt deze er ingepakt al super gaaf uitziet?!
Wat krijg jij het liefste cadeau als je jarig bent?